Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

24

Lill-Julia och halvkändisarna

 Nästa krönika

För ett dygn sedan uppenbarade sig Saxdalens hemliga halv-tevekändis och tillika min förra granne (innan han flyttade för x-antal år sedan vill säga). Han har tidigare setts i lekprogrammet "Röda tråden" jämte Pekka Heino. Okej, det var många år sedan nu men igår var han alltså med igen, på "Singeljakten" i TV4. Där i skaran av manliga singlar skymtade han, iförd en rutig skjorta och cyklade på en enhjuling vid uttagningen. Jodå. Han blev dock inte en av de två utvalda men var med lite på slutet ändå då tjejen skulle välja reskamrat. Han blev inte vald då heller men hann i alla fall läsa en dikt

(eller "ord på vägen" som han sa), "För det var hon värd", sa han också. Jag hörde för en tid sedan att han skulle på intervju inför nästa omgång av "Farmen", så kanske han får sitt stora tevegenombrott då, hursomhelst, varför inte?

 Pekka Heino

Söndagen den 9 maj föddes en liten flicka vid namn Julia. 4180 gram och en halvmeter lång var hon och mamman är S. Vitafrun hälsar naturligtvis grattis och ett lycka till i framtiden! S. är en "gammal" vän och för ca. två år sedan så såg det hela annorlunda ut. Den tiden känns dock långt borta nu och det som jag och hon då höll på med under en lång period ett minne blott. Vi kom tyvärr ifrån varandra under en tid och plötsligt när jag insåg att jag kanske inte hade all tid i världen så hade hon både pojkvän, förlovningsring på fingret, samboende och, nu alltså, en liten dotter. Jag och S. hade båda känslor för varandra kom det fram senare då det redan var försent. Ett misstag jag var rädd att göra en gång till med C., men vad gjorde det att jag talade om mina känslor till henne? Inte ett fucking dugg! Hursomhelst, jag har redan ältat det där med S. så jäkla mycket och det är numera uppklarat. Och man kan ju i alla fall konstatera slutligen att om jag och S. hade blivit ett par så hade inte Julia fötts och det bästa som hänt S. aldrig skett, så man får väl se det från hennes sida då..

Förresten, bor numera på annan adress! Det är hur skönt som helst MEN jag skulle vilja att allt var klart så man kan slappna av lite. Men, nåväl, det blir nog bra med allting. Som jag sagt tidigare, det materiella brukar alltid lösa sig, det är det andra som jämt blir skit..

Läste att Klubbsuper8 fixat kontrakt med ett dvd-företag som nu kommer ge ut svenska filmklassiker på dvd! Nog för att en del redan sett dagens ljus men lite mer udda titlar, speciellt lite bortglömda Arne Mattsson filmer vore inte helt fel. Riktigt kul är det i alla fall..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 13 maj 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Nej, något "Farmen" blev det inte för honom den gången. Julia växer på och har numera också fått en lillasyster vid namn Minja. Och Klubbsuper8 släpper fina titlar på dvd men tyvärr inga bortglömda Mattsson verk. Åtminstone inte ännu..

(12 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer