Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

25

Vardagspedofeli

 Nästa krönika

Varför kommer man alltid på saker försent? Jag har varit för upptagen av allt som hänt så jag har inte märkt att hon fanns där hela tiden. Hon. Jag visste det redan på mellanstadiet då jag också hade känslor för henne (okej, vad nu man kände när man gick i småskolan) men nu när jag väl kom på mig själv, att jag "jagat" fel tjej och att det istället var hon som det gällt hela tiden så är det, mer eller mindre, försent. Okej, det har väl varit försent sedan länge då hon haft pojkvän i många år men vem säger att detta INTE kan gå ändå (fyfan, som vanligt, sååå jävla naivt!)..

Visst, situationen ändras från och med denna vecka och troligtvis kommer vi inte träffas på samma sätt så många gånger mer, men ändå, det mest sunda i detta är i alla fall att jag kommit på mig själv och att jag nu kommer komma över den berg-och-dalbana som C. utsatt mig för så jävla länge och istället gå vidare mot trevligare och bekanta mål och marker..

Vardagspedofili, ett begrepp jag nog kommer få fan för, men som innefattar den "trend" som under många (hundra-)år genomsyrat historien. Det handlar om killar som blir tillsammans med alltför unga flickor. En 30-årig kille kan fan bli tillsammans med en 20-åring utan att någon knappt höjer på ögonbrynen. Det är snarare relativt normalt. Herregud, det är ju som om en 20-årig grabb skulle bli tillsammans med en tioåring! Eller att en tioåring bli tillsammans med en nyfödd bebis på någon enstaka månad. Visst, för all del, tjugoåriga tjejer kanske är mogna och kan ta tillvara på sig själva men det är inte det som detta handlar om denna gång, det är killarna. Jag har sagt förut att jag inte förstår mig på tankesättet som medelålders män (ja okej, 25-35-åringar då) har när de blir tillsammans med ett flickebarn på 18-20 år. Killarnas kompisar har säkert också yngre flickvänner (överraskande värre, det brukar alltid vara så. Killen är några år äldre, bryts aldrig det jäkla mönstret?) så det blir inga större diskussioner där inte. Nejdå, det har mer eller mindre blivit vardagsmat att det SKA vara såhär. Jag står inte bakom detta då jag anser att detta är någon sort av pedofili (ja, faktiskt, på nåt sätt i alla fall) och jag tycker synd om kvinnorna i denna situation. Nej fyfan, ärade besökare, bryt mönstret, gå upp till kamp. Jämnåriga åt de jämnåriga!

 Ballonger

Kom på en sak igårkväll och fick lite ångest, jag fyller ju förfan 23 jävla år om bara någon vecka! What the fuck? Har nog mer eller mindre förträngt det. Shit också. Nåja, nu när man börjar bli såhär gammal kanske man ska ta och bli tillsammans med en 16-åring, eller vad säger ni?

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 03 juni 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Hehe, jodå, jag vet inte riktigt vad jag pratade om här, temporär förvirring och knappast nåt som ledde nånstans eller som jag snöade in en längre tid på än några dagar högst. Och som jag sa innan, ålderskillnad spelar väl mindre roll egentligen, hittar du äkta kärlek så håll fast vid den! Jag och min flickvän har 5 år mellan oss..

(12 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer