Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

26

Dj.Björn och remixarna

 Nästa krönika

Techno, en musikgenre som man kan tycka mycket om. Mest skit. Och självklart är det en massa plink-plonk-dunk-dunk-dunk-dunk-pick-plink.. osv. och när jag nu så smått börjat skapa (okej, ett starkt ord i dessa kretsar eftersom det ÄR bara att pyssla ihop en massa ljud utan större inverkan av både talang och kreativitet) denna musik på datorn så får man en annan blick på genren. Visst, inget ont om de som lyssnar på det (att de orkar lyssna mer än fem minuter är dock ett mysterium och högst imponerande), men liksom, det krävs inga ansträngningar för att göra en "hit" som man sedan tycker sig ha hört på dansgolvet vid Källarbaren i Ludvika åtskilliga gånger. Plink-plonk-dunk-dunk. En jäkla genre är det men kul och lätt att göra, som pussel fast med musik. Hursomhelst så är den första volymen av "Dj.Björn and the dancefloormixes" färdig och vad sägs om dessa härliga spår att ruska och skaka sina lurviga till (eller vad man nu gör när man dansar till techno)?: "Into the whitefrau sorrow, hot springbreak edit", "Fjolls and trolls, dancefloor fever version", "Bastard brat on perole, jungle fx technoremix", "Hiphop and techno is gay, 2004 brutal fagmix", "The texas chainsaw disco, faggot dancemix edit", "Forever failure, megablasterhiphopshite remix" samt "Sunny manhattan dance, megadrome-supershitmixhit". Haha, ja, säga vad man vill..

 Arisk man med ont uppsåt och sverigeflagga

Snart är det Sveriges nationaldag, nice, då är det alltså tillåtet att vifta och inneha en Sverigeflagga, nämen vad trevligt då, för gör man det på årets andra 364 dagar blir man klassad som både rasist, nazist, nationalist och judehatare. Ganska sjukt egentligen att Sveriges flagga blivit någon slags symbol för rasism, what's up with that? Bara för att de jävla töntarna har den och fjantar sig med så behöver den ju inte bli deras symbol. Okej, man behöver ju kanske inte ha den inne på rummet och så, för speciellt bildskön är den väl ändå inte? Nä..

Det är riktigt fint väder numera, varmt och… jajo, härligt. Nackdelen är dock att det är lite FÖR varmt så man blir helt slut på kuppen och här hjälper dessvärre tyvärr inga goda energidrycker. Undra hur denna sommar kommer att gå. Har en veckas semester för tillfället, hade några dagar att ta ut och det är ju alltid trevligt. I slutet av juli bär det av till Skottland men dit känns resan ännu lång, tidsmässigt i alla fall. Och efter allt prat om techno och disco, kom ihåg; Tough guys don’t dance!

 Do the dance

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 04 juni 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Jovisst blev det en trevlig Skottlandssemester och det där technoskapandet blev tyvärr inte långvarigt, kanske lika bra det.. Och den enda karln som kan och får dansa är Napoleon dynamite ju ;)

(12 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer