Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

27

Tjugotvå och ett kasst halvår

 Nästa krönika

 Oh my goth

Tiden går och den hårfina skillnaden mellan att vara 22 och 23 suddas sakta ut, om nio dagar är den ett minne blott. Shite! Inte för att jag gillat det sista året så mycket så i praktiken har faktiskt tjugotvå varit lite av ett olyckstal men inte tror jag tjugotre kommer ändra något, hoppas innerligt men troligtvis icke..

Det trodde jag faktiskt om 2004 också men det har hittills varit ganska jäkla sugit. Hursomhelst så fyller jag snart och för första gången i mitt liv har jag lite ångest över att förändra slutsiffran, låter troligtvis löjligt och något jag annars brukar suckar djupt åt när andra gör, men vad ska man göra då? Uäh, homoålder..

I helgen fyller E. år och en gratulation är väl således på sin plats! Hon blir tjugotvå, en bra ålder, eller justja, det var ju det jag nyss sa att den inte var. Måsåvara, en vecka är det i alla fall mellan oss två. Jag skickade förresten C. att hälsa till E. att det var synd att hon slutade på jobbet och att det skulle bli tomt utan henne. Det känns bra att C. mer och mer övergår till att bara vara en kompis, det har ju inte kommit något gott ur det halvår som gått sedan jag sa hur jag kände för henne så varför hålla på? Orka. Nu är det där länge sedan och den beryktade halvårsgränsen i deras förhållande passeras ju snart (och som alla vet, klarar man ett halvår så klarar sig oftast förhållandet mycket längre). Jag vill varken utsätta mig för det där igen (aldrig mer snarare) eller "falla tillbaka" ytterligare en gång, jag vet bättre nu. Hon ska dessutom flytta, jag vågade inte fråga vart och hur när hon sa det, men jag kan ju gissa – och med vem. Sjukt, jag gissar nästan alltid rätt på saker om jag tänker på det ABSOLUT värsta jag kan tänka mig. Big surprise, världen är såå fucked up att det faktiskt är sant. Äeh, djupa spår finns dock fortfarande kvar..

En negativ sak med sommaren är åskan, inte åska i sig utan att man måste dra ur kontakterna när den sveper sitt mörka hölje över horisonten. Har man då en klocka inställd nånstans (t.ex. på en micron eller på kaffebryggaren) så lär man greja bra mycket för att få dem matchade sen. Jobbigt drygt med andra ord..

 Tor

Det har nu gått en månad sedan S. födde lill-Julia men ännu har ingen bild synts till i blaskan. Hon undrade själv vart den tagit vägen och det tål ju att tänkas på. Den kommer väl. Lill-Emma brukar komma in här i lägenheten ibland och titta sig omkring, hon bor ju numera granne, eller snarare hon och hennes föräldrar. Hon växer snabbt och det är intressant att titta livets första år i vitögat..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 10 juni 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Mm, att fylla år är väl inte alltför kul men nuförtiden så spelar det mindre roll, ett år hit eller dit, nackdelen är bara att man början närma sig det hemska 30 strecket snart, det står fan inte på. PANIK om något!

(12 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer