Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

28

Tell your friends..

 Nästa krönika

För någon vecka sedan var bilden på S. och lill-Julia med i tidningen. Kul. En annan sak, hur fan ska jag träffa E. igen då? Jag är förvisso omgiven av några av hennes vänner ("tell your friends") och bekanta men det hjälper väl föga. Men jag fick förresten hjälp av C. att hälsa till E. Hon hade blivit förvånad. Bra. Tror knappast detta kommer leda till någonting (hur och varför skulle det?) men bra att det blev sagt i alla fall, hur det nu än lades fram..

Jahaja, då var det då gjort, tjugotreårsstrecket äro passerat. Lägenheten invigdes för första gången av en massa gratulanter som gladeligen högg in på fikabröd och kaffeblask. Vädret var tyvärr kasst och riktigt kallt (vafan, det är ju snart juli ju) men det blev hursomhelst lyckat och allt gick enligt planerna. Fick en del fin fina presenter också!

 Paket

 Chii

Jag har lånat en massa animefilm av Alexander, en jäkla drös med cd-romskivor fullmatade av serier och filmer. Jag hade nästan glömt bort hur bra manga/anime verkligen är. En ny favoritserie är i alla fall "Chobits" som jag förvisso tidigare bl.a. läst i den superba tidningen "Manga mania", men som jag nu alltså fick tillfälle att se i rörlig form. Bra serie och den söta roboten Chii skulle man jävlaanamma ha! ..Chiiiiiiii..

 Sören Johansson

Apropå presenter så fick jag av syrrans kompis Kristina en nyskriven autograf av trummisen i Trance Dance, Sören Johansson! Han jobbar tydligen numera i kontoret ovanför Kristina så han hälsade glatt och skrev sin autograf på en liten "filmis" föreställande honom själv, trevligt värre, tack!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 21 juni 2004

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Leda till någonting? Nä, det gjorde det inte, jag har inte ens sett henne sedan dess hon slutade på jobbet. Och ja, Sören trummade alltså i Trance dance medan gruppen fanns, numera är spelar han i lite andra band..

(12 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer