Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

33

Par, dessa jävla par..

 Nästa krönika

Jag har haft uppe det här ämnet förut och det är nog dags att ta upp det igen känns det som. Förhållanden och det där ideliga ”vi” som dessa hela tiden håller på med. Jag har kontakt med en del tjejer via nätet som ingår i ett förhållande och jag vet inte vad det är men dessa har en jävla irriterande tendens att skriva ”vi gjorde det, vi tänkte ringa, vi ska äta, vi ska bada, vi har, vi ska, vi gör”. Ja, ni fattar, vem fan bryr sig? Frågar jag en tjej vad hon gjorde i helgen så behöver jag inte veta vad hennes snorslyngel till partner gjorde – i samma mening. Ville jag veta vad han gjorde skulle jag fråga det men det skulle i och för sig aldrig hända. Jag skulle kunna klistra in ett meddelande här bara för att visa faktum men exemplen finns säkert överallt i din egen e-mail och bekantskapskrets. Jag gillar inte det där konceptet med att ”man blir ett” som vissa håller på med. Sluta säga ”vi” för VI bryr oss inte!

 Listen to your heart

Det är ett år sedan E. opererade sig, det blev hur jävla bra som helst Det är snart ett år sedan C. opererade sig också. Det är idel tyst efter det att dom slutade på jobbet. Jag vet inte vad de gör men inte fan är de här i alla fall..

En gammal klasskamrat, som för ungefär ett år sedan skulle hjälpa mig att lägga in ett gott ord till C., blev för en tid sedan partnerlös när hennes grabb (eller medelålders man närmare) lämnade henne. Hon lade aldrig in ett gott ord för mig och samma kväll.. ja.. äeh, Gud straffar. Heja Gud!

 Giftas

Folk förlovar sig titt som tätt känns det som och, som jag också skrivit förut, så betyder det ungefär lika med noll. Inte gifter sig dessa två sen, varför förlova sig om man inte menar allvar? För-lova. Det hörs ju på ordet. Aja, spelar roll, par, dessa jävla par..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 13 november 2020

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Vilken tråkigt kort krönika. Nåja, det här med "vi" må vara ganska irriterande men man tänker ju mest på det när man är singel. Nu när jag har flickvän så skriver jag fan "vi" hela tiden, haha. Och den gamla klasskamraten har numera en ny grabb, slutet gott, allting gott..

(12 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer