Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

34

En ny jul nalkas

 Nästa krönika

Förra årets jul gick ju käpprätt åt helvete, veckan innan julafton så uppdagades sanningen som jag blivit förd bakom ljuset ifrån och alla mina värsta föraningar gick i uppfyllelse. Det var vid jobbets julbord som den onda spiralen började sin onda cirkulation och jag var inte beredd på det. Inom loppet av bara någon vecka så dök det ena efter det andra upp. Man kunde bara stå och se på medan världen kollapsade framför ens ögon. Ni som läst krönikorna från denna tid vet vad jag syftar på och att det nu har gått ett år sedan dess är ganska oförstårligt. Speciellt att det tog sån jäkla lång tid efteråt att komma vidare nåt hack i vardagen igen. Jag vet inte vad som har hänt under detta år faktiskt, allt jag minns är bara elände staplat på varandra. Jag ville så mycket men tacken för att jag sa mina känslor, blev kär och föll pladask för denna tjej var i slutänden att ett helt fucking jävla år kantrades av brustna drömmar och grusade förhoppningar. Försöka ändra på något genom att säga vad man känner, nejfan, nu har jag testat det, det gick åt helvete och jag kommer aldrig att göra om samma misstag igen. Inte igen och knappast på samma sätt..

 Säfsen

Julbordet i år blev dock bra mycket trevligare än förra årets bottennapp. Detta år skedde måltiden vid Hyttan i Säfsen och det är ju ett trevligt ställe..

Det är svårt att komma ifrån det faktum när man tänker på julen om hur det var förra året vid samma tidpunkt. Som jag sa ovan gick det mesta åt helvete då men det behöver vi kanske inte gå in mer på, det har ni nog redan hört till leda i tidigare krönikor. Jag vill föresten inte heller gå in på det närmare. Allt hände så snabbt dock, sanningen gör riktigt ont när den slutligen kommer fram (för det gör den, förr eller senare) och såret som då skapades tar väldigt lång tid att sluta blöda. Det är fortfarande svårt att tänka på det. Så, ja, varför skulle jag skriva om gångna året? Ingen aning så det låter jag bli med. Jag blickar framåt någon centimeter istället, hur blir 2005 och vad tänker jag om denna jul nästa år? Tja, den som lever får se..

Lill-Emma blir snart ett år gammal. Ett år. Nja, känns förvisso ganska länge nu när man tänker efter. Ett stort grattis i alla fall..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 04 december 2020

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Bla bla bla, vilket evigt ältande! Visst gjorde jag om samma misstag igen en tid senare, men det är en annan historia..

(12 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer