Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

36

Barnafödande

 Nästa krönika

Det är idag den sista dagen på året. Den sista dagen på 2004. Det år som inte blev som jag hade tänkt att det skulle bli. Jag hoppades in i det sista men kammade ändå noll på alla håll och kanter i slutänden. Vad göra? Vad kan man göra?

 Happy new year

Nä, tänkte väl det, inte mycket. Jag hoppas innerligt på att 2005 kommer bli bättre, det börjar förvisso inte bra med sjukdom men det kanske är så det är i detta sjuka samhälle. Börjar dåligt men blir bättre? Yeah right!

Kom och tänka på det här med barnafödande. Någonting som börjar ske i ens omgivning och bekantskapskrets när man är omkring 20 år. Det ska börjas i tid. Jovisst kanske det, men varför? Det brukar heta att första barnet gör fruktansvärt ont att få men redan vid det andra går det lättare och sedan kommer de mer eller mindre ut av sig själva. Herregud, är det nåt positivt?! En kvinna som får ett barn i ung ålder blir aldrig sig lik igen (ja, ni fattar vad jag pratar om, om inte, fortsätt läsa), ska sedan barnet ha syskon (som barn helst ska ha ju) så blir det fan inte bättre. Sedan rullar det på. Bokstavligt talat. Ordet ”slapphet” får här en ny, otäck innebörd och att unga kvinnor får det i en tidig ålder, uäh, som sagt, DET är aldrig positivt!

 Haha

Umm, nu kommer jag nog få hela kvinnosläktet efter mig, men måsåvara, vissa skryter ju om hur ”lätt det gick” och hur bra det är att de mer eller mindre kommer ut av sig själva under andra eller tredje förlossningen. Jo, det är ju verkligen jättebra..

Idag är det som sagt nyårsafton. Hörde raketer igår som sköts upp av någon person som var ett dygn ahead och det lät opassande på nåt sätt. Jag vet inte vad det är men det känns som om tiden rullar förbi utan att man får nåt grepp om den, högtider kommer och går, månaderna övergår till år och snart är man väl 25 också, jösses, the end of the line..

På tal om ingenting, (eller var det det jag gjorde kanske?) grattis Lisa till det andra barnet och Linnea till det första!

Goth nytt år

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 31 december 2020

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Njee, någon arg kvinna har faktiskt inte hört av sig om denna krönika och det var ju bra det. Och jo, nu har 25 års strecket passerats och se på fan, det var inte the end of the line ;)

(12 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer