Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

37

En otrevlig deja vú

 Nästa krönika

 Barn på väg

Jag skrev om barnafödande förra gången och vi kan lika gärna fortsätta på ämnet. Denna gång i ett tidigare stadium, nämligen graviditeten. Jag har i dessa krönikor berättat historien om C. och om allt som hände efter det att jag bedyrat mina innersta känslor. Detta blir sista gången jag nämner hennes initial i dessa krönikor för hur det än är så vet ni epilogen där hon slutade ¨på jobbet och flyttade iväg. Och nu rullar sluttexterna: Hon är med barn..

Då var det över, nu vet jag att hon aldrig kommer tillbaka, att hon aldrig kommer att ringa eller höra av sig, heller inte återvända till jobbet och ändra sig. Fan, vad otroligt skönt! Men vänta nu lite, har jag inte varit med om exakt samma sak tidigare? Att flickan jag varit kär i först väljer en annan, flyttar och i slutänden blir med barn? Jo, det kan du ge dig fan på! Vad är oddsen för det egentligen? En otrevlig deja vú. Men äeh, nu lämnar vi henne för gott och blickar framåt istället. Jag har sagt förut att åldersskillnad mellan par är, mer eller mindre, åt helvete och att det jämt är mannen som är äldst av någon jäkla anledning. Visst håller jag fortfarande med om detta påpekande MEN det finns situationer där man kan gå ”utanför gränserna” och jag har egentligen inget emot åldersskillnad numera. Bra, då vet ni det, då var det sagt i alla fall..

 Uäh!

Det nya året tuffar vidare i ett lugnt tempo, snart är det alla hjärtans dag, en fruktansvärt töntig dag. En vuxentöntdag..

Filmer från Bollywood har jag länge trånat efter men har aldrig sett en i sin helhet tidigare, det vill säga tills för några veckor sedan. Och det enda jag kan säga är varför i helvete har jag väntat så länge?! Visst kan man ha invändningar till den naivitet och lättsinthet som genomsyrar de flesta filmerna. ”Må bra filmer” är det för det mesta där olycklig kärlek och misär i slutänden förvandlas till lycka och där alla dansar och ler tillsammans. Visst kan man ha invändningar till att det helt plötsligt blir ett musiknummer med både medryckande dans, musik och sång. Men varför ha det? Det är ju nästan dansnumren man väntar på!

Och vad beträffar handlingen så är det oftast riktigt bra historier och för att inte tala om kameraarbetet! Sällan ser man så otroligt vackra filmer med både massvis med kameraåkningar, otrolig scenografi och slutligen snygga skådespelerskor. Suveränt indeed..

Rekommenderas!

 Bollywood

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 06 februari 2005

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Jodå, visst gick hon och blev gravid och fick senare en liten flicka. Och mja, alla hjärtans dag är ju bara jobbig när man är singel, men när man har förhållande är den istället alldeles, alldeles underbar..

(13 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer