Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

38

One night on the krog

 Nästa krönika

Ovisshet kan vara en av de bästa saker som finns egentligen. Man kan få för sig att det mest osannolika kanske kan komma bli sanning och att man i mörkret ändå kan tyckas se ljusglimtar. Det kan också vara tvärtom, där istället sanningen förr eller senare slår tillbaka och som då får en att inse att det inte alls var som man för en sekund sedan hade trott. Ovisshet kan vara både ens hopp och undergång, en känsla som förvisso är väldigt blandad och där man ideligen hoppas att det ska sluta lyckligt. Om det gör det, grattis, om inte, välkommen till verkligheten..

Nu över till en något besynnerlig tanke, något det aldrig pratas om, eller lättare sagt så har åtminstone jag aldrig hört något om det i alla fall. Det är hur jäkla mycket det måste lukta inne vid en förlossning. Det måste lukta nåt så hiskligt otäckt när halva maginnehållet kommer ut tillsammans med massor utav blod, moderkaka, slem och andra vätskor. Omg, usch!

När man de senaste gångerna varit ut på krogen så finner man sig, någon gång under kvällen, att typ bara stå och titta hur tafatta raggningsförsök utspelar sig framför en. Hur vissa personer går från den ena bruden till den andra för att se om någon kontakt kan uppstå. Värst är det frampå småtimmarna då dessa personer börjar bli desperata, vilken töntcirkus! Det värsta är att de ibland också får napp, nej fyfan, är det nåt jag verkligen hatar så är det one night stands. Troligtvis är det för att jag har alltför mycket respekt för kvinnor som jag de senaste åren sagt nej till de tjejer som frågat om de fått följa med hem..

Nu utropar någon framför sin nedspermade dator: ”Va? Har han tackat nej till sex?!” och jo, det stämmer väl. Under andra omständigheter är det perfekt men inte som något smutsigt engångsligg. Det är i slutänden bara töntigt och otroligt kasst..

 Krogmiljö

 Vår

Det börjar väldigt sakta bli vår nu! Jag tycker nog att våren trotsallt är den allra härligaste årstiden. Sommar och vinter i all ära men det är ändå nåt visst med våren och snart är den, som sagt, här. Välkommen o' sköna..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 27 februari 2005

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Jo, krogen är ett jävla ställe, tacka vet jag fester hemma hos någon eller att vara ute nånstans på sommaren eller underbara hemmamyskvällar tillsammans med den man tycker allra mest om!

(13 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer