Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

39

Lill-Tyra och massproducerade tuppar

 Nästa krönika

Det är snart påsk och det är ju alltid ganska trevligt. Eller justja, det är då det kommer små girigt ettriga snorungar och vill ha godis. Fast i och för sig så är det ju bara att inte öppna dörren för dem när man hör det klampar i trappen..

 Påskkort a'la tusen

Nu hör ju detta påsktiggeri barndomen till och visst har man själv varit ut i gårdarna utklädd till påskgubbe och sträckt fram små korgar, samtidigt som man gett bort egenhändigt målade kort som det, föga oväntat, stod "Glad påsk" på. Denna text tillsammans med någon tråkig massproducerad tupp eller slarvigt ritad kyckling såklart. Helst sådana som nyss kommit upp ur ett ägg och som fortfarande har äggskal på huvudet, ni vet, ni har sett det tusentals gånger. Så visst, även om vi firar Jesus onda bråda död så ska väl grannbarnen ha godis i sina små magar. Annars så kan man ju alltid påminna dem om döden dagen till ära och ge dem något mer oväntat. Vad? Tja, låt fantasin flöda!

 Söta niner

En ny bekantskap i dessa krönikor kommer att bli M. Denna otroligt snälla, söta, vackra, gulliga, unga kvinna som förgyller dagarna med sina skrivna rader och närvaro. Mer om henne senare dock, om hon nu tillåter mig att nämna henne lite då och då vill säga..

 London 2005

En resa till London är, mer eller mindre, bestämd! Inte beställd ännu men inom sinom tid. Det ska bli intressant och trevligt att besöka denna stad även om det kanske är ganska svindyrt där. Billiga filmer och musik får man nog leta efter någon annanstans och nu när jag kommer att tänka på det så har jag ännu inte sett klart på en film jag köpte i Skottland förra året. Herregud vad slött..

Linnéas och Andreas barn fick förresten namnet Tyra. Eller alltså, umm, jag menar, Lill-Tyra..

Det ska ofta jävlas på ett eller annat sätt, som när jag beställde tre stycken tröjor för ett tag sedan. När jag så äntligen fick försändelsen så stod det fel på inbetalningslappen. Ett belopp på 250235:- för tre stycken huvtröjor är lite väl mycket, eller tycker inte ni?

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 12 mars 2005

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Jovisst blev det en trevlig resa till London alltid! Umm, undra om jag sett klart den där filmen ifråga ännu? Och Tyra växer på..

(13 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer