Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

42

Otrohet och Monica Zetterlund

 Nästa krönika

 NO cheating

Otrohet har jag inte pratat om tidigare. Eller jo, jag tror jag varit inne på ämnet någon gång förut då jag konstaterade att om din partner skulle vilja vara otrogen så kan du inte stoppa det på nåt som helst sätt. Inte genom ringar eller fina ord om evig kärlek. Händer det så händer det. Typ..

Och visst det är förvisso sant, för en del människor. Själv skulle jag aldrig vara otrogen mot min partner men jag har å andra sidan varit utsatt att en f.d. flickvän varit det mot mig. Det hade förvisso inte varit så bra mellan oss veckorna innan så jag kan ju inte påstå att jag blev speciellt förvånad när hon dagen efter ringde och berättade. Att det var med en riktig storvuxen byggprogramstönt var dock en annan femma och det att han sedan skröt om det för sina klasskompisar (som då också inkluderade två av mina kompisar). Hon skulle följa med till Örebro någon dag senare var det bestämt och det fick hon väl göra trotsallt. Hon och jag har aldrig pratat ut om det och det hela tog slut kort därefter genom att det rann ut i sanden. Nu tog det kanske inte slut just pga. att hon var otrogen utan mer för att det inte fanns något speciellt mellan oss längre. Jag vet inte vad jag vill komma med detta egentligen men det är väl sånt som händer i vissa skeenden i livet. Ibland, för vissa, kanske men förhoppningsvis aldrig och inte! Och som sagt, jag skulle då i alla fall aldrig göra det MOT någon. Det är verkligen elakt..

 Sakta vi gå genom staaaaan

Monica Zetterlund dog en fruktansvärd död för någon dag sedan. Hon var förvisso sångerska men det är främst film som i alla fall jag förknippar henne med. Bland annat i "Utvandrarna", "Nybyggarna", "Fimpen", den alldeles suveräna "Att angöra en brygga", "Äppelkriget" samt många fler..

När hon fick en guldbagge 1972 motiverades det med orden "Hon är så skön". En fruktansvärd död (innebränd i sin lägenhet) och synd. Rest in peace..

London har besökts förresten! En väldigt trevlig semestertripp tillsammans med familjen. Såg och gjorde mycket och London är en mycket trevlig stad. Hoppas den kommer att besökas många fler gånger!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 15 maj 2005

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Nää, usch och fy, otrogen ska man absolut inte vara i alla fall. Och japp, det ser ut att bli fler resor till London faktiskt..

(20 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer