Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

43

Rökande hockeytöntar

 Nästa krönika

Krönika nummer fyrtiotre har faktiskt funnits förut men togs bort efter ett tag, anledningen? Det du! Hursomhelst så har det nu blivit rökförbud på krogen, bra! Nu är det inte längre speciellt hårt att röka, nu skeppas de ut på gatan likt boskap till slakt för att stå med sina fjäderlätta små pinnar och dra i sig giftig och illaluktande rök. Samt se allmänt töntiga ut.

 Not so hot

Vi som går förbi skrattar och pekar glatt på dem. Krögare tror att folket nu kommer börja trängas och slåss utanför krogarna men varför då? Nog för att merparten i detta samhälle tycks leva på stenåldern med sitt kvinnoförtyck och groteska "slå ner den jäveln" beteende, och visst kanske några kommer att börja slåss, men herregud, ska man vara så jävla löjlig att man ska slåss så kan de lika gärna göra det! Sålänge det inte är oprovocerat våld och mot någon oskyldig så kan de lika gärna slå ihjäl varandra. Ärligt. Hur töntig får man bli om man ska slåss mest hela tiden liksom? Över 15 års ålder är det knappast varken fränt eller moget att göra det. Inte innan heller för den delen. Fast vad har rökare och våld gemensamt? Är rökare mer aggressiva än andra och varför skulle egentligen någon börja slåss bara för att man står ute, huttrar och röker? Besynnerligt..

 Hårdare straff NU!

Jag tycker att de hockeyspelare som våldtog en ung kvinna för ett tag sedan bara ska bli fråntagna sina suspensoarer när de spelar match. Bara för spänningens skull och jag vet att jag i alla fall kommer titta! Nu vill jag förvisso att de ska straffas för detta hemska brott men för att vara ärlig så är skadan redan skedd, hennes liv kommer ALDRIG bli detsamma igen..

Men visst ska hon både få se dessa grabbar straffas och få en skadesumma som något sorts plåster på såret. Det är bara hemskt att hon fått ärr för livet bara för dessa jävla äckliga kåta idioter! Nej, ta deras suspensoarer, skicka ut dem stapplande på isen så bänkar jag mig framför teven med nypoppade popcorn och ett belåtet leende på läpparna under tiden. Må straffet bli hårt!

 Martin

Det gick inte så bra i schlagerfestivalsfinalen för Sveriges och Martin Stenmarcks del. Kanske ingen större förvåning, även om inblandade gjorde sitt allra bästa, men det är i alla fall alltid lustigt att se press och media efteråt. Det var ju liksom svenska folket som röstat fram låten från början men ändå ska det klagas på att det var fel låt, fel person, fel show och en massa annat..

De som klagar har fan ingen rätt att göra det då de själva kunde förändrat saken genom att ringt in och röstat själva på någon annan när deltävlingarna skedde.. Jösses, det går bra att klaga i efterhand men att göra nåt åt saken innan går fan inte. Alla visste ju att tävlingen skulle ske i Kiev och att en låt om Las vegas kanske inte skulle falla alla på läpparna, det visste de ju, varför vara så jäkla efterklok när de hade svaret hela tiden?

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 02 juni 2005

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Det finns inte så mycket att tillägga men ja, hårdare straff för våldtäkt, helt klart. Samhället som det är nu är helt jäkla sjukt, verkligen! :(

(20 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer