Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

55

This is the new dawn

 Nästa krönika

Det är väldigt glest mellan krönikorna nuförtiden känns det som men det tycker jag snarare är mer bra än dåligt. Anledningen till det är att jag oftast skriver när orosmolnen ligger tunga, när himlen målats svart av elände, misär, hjärtesorg, förtvivlan, nedstämdhet och när man förlorat typ allt ens hopp. Då finner man inspirationen och behovet att skriva av sig. Men som det är nu så känner jag inte av någon sorg eller liknande! Nedräkningen på detta år har börjat och timmarna tickar mot en ny början..

Tjugohundrafem har varit fyllt av upp- och nedgångar, ljusglimtar och totalt jävla mörker. Som tur var slutar det i ljus och det är jag verkligen mäkta glad över! Nu gäller det att se framåt, glömma allt elände och alla motgångar som man dessvärre varit med om under detta år. Ljuset finns där igen, utan henne är det kolsvart, det vet jag. Det har jag tyvärr bevittnat. Men detta är verkligen den nya början. Måtte den aldrig sluta..

Hon = sötast! There can only be one. Hoppas och håller tummarna på att det nya året kommer bli hur bra som helst. Har solens vackra strålar och ljuset äntligen trängt igenom de svarta molnen nu? Det känns som det. Det får nämligen räcka med elände nu och någon gång måste det ju bli bra. Hoppas verkligen att det är den här gången!

Lagom till årets slut så ska man ju lista en massa grejor och det har även jag gjort. Detta är vad jag kom fram till varit allra bäst med året som gått. Jag har väl förbisett en massa (när det gäller skivor och filmer i alla fall) men det spelar nog mindre roll. Här är den, the best of tjugohundrafem..

Händelser

- Hon

- London (resa)

- David Cronenberg på Stockholms filmfestival

- Årets sex första månader och de två sista

Saker och ting

- Vitafrun

- Bollywood

- Nemi

- Lenore

- Salad fingers

- Ängelspegel

- Ärkeängelstaty

- Hitchcock-klocka

Skivor

- Leaves' eyes - Vinland saga

- Epica - Consign to oblivion

- Tristania - Ashes

- Mortal love - I have lost

- Siebenbürgen - Darker designs & images

Bollywood

- Paheli

- Black

- Yahaan

- Blackmail

- Maine pyaar kyun kiya

Filmer

- A history of violence

- Team america

- King kong

- London (film)

- Sommaren i city

- One for the rope

Nätet

- DN.se

- Helgon

- CDON.se

- Discshop

- Fat-pie.com

- Strange things

- Internet archive

- Detta videoklipp

- Wax on, wax hoff

- South park studio

Goth nytt år

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 31 december 2020

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Jaa, tjugohundrasex blev det bästa året någonsin! Visst trängde solen fram och överöste mig med sin värme och sitt ljus och japp, nu får det vara slut på elände..

(23 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer