Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

57

Verkligheten är bäst

 Nästa krönika

Jag berättade i föregående krönika om det speciella (och unika) boendet för före detta missbrukare som skall starta här i Saxdalen. Nu är det klart att det blir av trots invånarnas töntiga rädsla, protestlistor, möten och dylikt. Och tur är väl det för alla är värda en andra chans. Herregud, Saxdalingar, rädda för allt och alla, man blir så himla matt!

 Nej tack, min flickvän tar illa upp

När min chef på jobbet fyllde år för en tid sedan skulle vi bl.a. köpa en blomma till honom. Vi lade pengar och allt var frid och fröjd. Någon lärde ju sedan åka till blomsteraffären för att hämta ut den kvällen innan så man kunde ha med den på morgonen därefter till honom. En kille på jobbet tillfrågades eftersom han bor alldeles i närheten av affären men svaret blev då nej. Han kunde ju liksom inte komma hem med en blomma som inte var till hans flickvän. What?

Så nu fick istället en annan person åka dit och hämta den och hon bor inte i närheten. Alltså du, det är en födelsedagspresent till en 50-årig karl (som dessutom varit gift i många år) och inget jävla frieri! Och om nu flickvännen hade tagit så himla hårt på det så kunde han väl köpt med en blomma till henne när han ändå var i affären? Man slutar aldrig att förvånas över människor och det där tar priset på länge..

Jag vet inte hur många som tänker på att det inte kommer så många nya krönikor numera men det har hursomhelst sannerligen varit glest med dem i år. Två stycken på ett halvår liksom? Men det betyder inte att det inte händer saker, snarare tvärtom, det händer massor, massor utav bra saker! Ljuset som jag berättade om tidigare fortsätter att lysa så starkt, så starkt och jag fattar inte hur det kunde bli såhär otroligt bra i slutänden men verkligheten är i alla fall bäst! Hon, Malin, är verkligen finast i hela världen, så vacker och så otroligt jäkla söt. Helt underbar. Vi var i Stockholm i helgen och det var fan det mysigaste någonsin. Om tiden bara hade stannat då! Hur jag kunde ha en sådan här tur har jag verkligen inte en aning om men jag är mäkta glad att även jag fick uppleva detta fina. Min ängel. Vi två, bara vi två..

 My only light

Ja, just det ja, Lordi vann som nog alla vet vid det här laget Eurovision song contest finalen i Aten ihelgen. Hur otroligt jäkla bra som helst! Lordi är värdiga vinnare i denna annars ruggigt förlegade tävling och alla ni som tycker att hårdrock inte hör hemma i schlagersammanhang borde nog tänka om lite, fatta att schlager i sin "originalform" är jäkligt gay och att tävlingen MÅSTE utvecklas för att kunna överleva..

 Love

Tävlingen har funnits i över 50 år och tiderna förändras, hör och häpna! Nu har tävlingen åtminstone skakats om i grunderna, bra. Och att Lordi vann just denna helg gjorde ju helgen bara ännu bättre, världens bästa helg i sällskap med världens finaste person. Det var kul att se hennes lycka och glimrande ögon när Lordi vann..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 23 maj 2006

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Finns inte så mycket att tillägga, får se hur det blir i Melodifestivalen framöver, fast nå mer metal får man nog leta efter. Och jaa, Malin, världens bästa och vackraste flickvän :)

(23 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer