Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

58

När drömmar går i uppfyllelse

 Nästa krönika

Sommaren övergår snart i höst, en ljuvligt fin höst! Hösten på vitafrun kommer att bli väldigt intressant med massvis med nyheter och diverse nya saker. Och jajo, jag ska också bli bättre på att skriva nya krönikor, om nu någon läser dem och som om jag inte sagt det förr. Allt kommer bli bättre, trust me..

 Snurr, snurr

Det planeras att sätta upp en sjujäkla massa vindkraftverk på Saxberget. På Fjällberget i Grängesberg sätts det för tillfället upp fem stycken och nu vill man sätta upp ytterligare tjugofem (?!) på Saxberget och intilliggande berg. Tidningen Dalademokraten visade för någon vecka sedan en montagebild hur det skulle se ut när de var på plats och ja, herregud, låt bli! Jag har då aldrig sett maken till nåt så opassande som en jäkla massa vindkraftverk på 150 meter vardera som står uppe på ett berg mitt inne i det djupaste av Dalarna. Snacka om att förstöra en någotsånär fin idyll. Jag har alltid gillat vindkraftverk när de står ute på någon åker eller äng och snurrar lite lätt, men här skulle det bara bli konstigt och opassande. Kanske om de skulle stå där gruvan en gång låg eller på baksidan liksom men nu ska de tydligen stå alldeles längst bergskammen. Nä, Saxdalingarna hade möte om detta häromdagen och det blev ett nej, hoppas främst politikerna lyssnar på dem som faktiskt ska bo här..

 Nä, det är inte slut i batteriet, dum Bamse

Om ni ska flytta någon gång, kom för guds skull ihåg att ta ur batteriet ur brandvarnaren innan ni lämnar den tomma lägenheten! Om ingen flyttar in på länge och batteriet håller på att ta slut så blir den i så fall att pipa mest hela tiden! Ett helvete för grannarna i huset. Kom ihåg det, god damn it, jag önskar verkligen att de som bodde ovanför mig hade gjort det..

Semestern är över för i år och det känns knappast bra att vara tillbaka på jobbet igen, inte bra alls faktiskt! Semestern har verkligen varit hur bra som helst, lätt den bästa på åtminstone över 20 år. Det besöktes hela sex olika länder under dessa fyra veckor, Tyskland, Österrike, Slovenien, Kroatien, Italien och Danmark, kul att resa! Underbart vackra Opatija i Kroatien rekommenderas varmt!

 Opatija, Kroatien

Ååh, vad jag tycker om min vackra Malin! Hon är det bästa som någonsin hänt mig och med henne bli allting så otroligt bra. Hon gör mig verkligen till världens lyckligaste person. Malin har gett mig mina vingar och tillsammans kommer vi att flyga in i våran gemensamma framtid sida vid sida. Jag trodde inte att detta kunde hända i verkligheten utan bara var fiktion och som bara hände i sagor och på film, men se där, bra saker kan hända och har så även gjort. Drömmar kan gå i uppfyllelse, glöm aldrig det, ge aldrig upp! Tre månader tillsammans har det redan hunnit bli och jag kan inte fatta det själv men det är faktiskt jag och Malin nu! Lägg förresten 19 maj på minnet gott folk, det datumet är viktigt..

Hehe, på bilden är Malin och jag väldigt trötta och slitna efter en heldag i Fredrikshavn, Danmark. Min och Malins första resa ihop..

 Jag och Malin

Jaa, det tåls att upprepas ännu en gång och lägg detta på minnet kära besökare, drömmar kan gå i uppfyllelse!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 24 augusti 2006

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

Mm, nu är vindkraftverken på Fjällberget i alla fall på plats och äeh, lite vindkraft har ingen dött av, snarare tvärtom, det är fint, imponerande och mysigt ju!

(23 november 2006)

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer