Johannes Graaf's vitafrun.se

 Krönikor

 Föregående krönika

60

Så hur var tjugohundrasex?

 Nästa krönika

Slå på stora trumman! Under hela tjugohundrasex så skrevs det hela fem stycken krönikor vilket ju är skamligt. Det är ungefär lika många som jag skrivit per månad tidigare. Men aja, man kan inte få allt här i världen och som jag sagt innan så ska man snarare se det som något positivt än negativt. För faktum är, som jag sagt tidigare, att jag oftast skriver när livet inte är alltför på topp och då man istället söker "hjälp" genom att skriva av sig. Så har det inte varit under tjugohundrasex och heller inte på över ett år nu, som tur är! Livet har snarare fått en helt annan vändning och den där gryningen som jag längtade efter kom till slut. På så sätt skrivs året som gått in i historieböckerna som det bästa på hela tjugofem år. Nåja, nu blickar vi framåt mot vad det nya året kan föra med sig för äventyr och strapatser. Vad skriver jag här nästa år vid samma tidpunkt? Only time will tell. Och tills dess så kan vi blicka tillbaka någon minut på året som gått. Jag har säkert missat massor men det gör la detsamma, här är i alla fall en liten utvärdering..

 True love

Bäst

Jag och Malin träffades första gången den 19 maj och sedan dess har livet inte varit som förr. Malin förgyller precis allt och det är hon som gör tjugohundrasex till det bästa året i hela mitt liv. Tack finaste, jag älskar dig med hela mitt hjärta!

Bra

LG chocolate, bada i havet, Göteborg, kebabkrydda, kebab- och andra såser på tubflaska, födelsedagen med världens snyggaste tårta, besök vid Filmstaden, videosajter, vitafrun fick ny design, digitalkameran, Lovefilm, Fuglesang i rymden, Sveriges tågtrafik, semestern, bussresan till Kroatien med omnejd, iPod video, Bollywood, mestadels rätt fint väder, animerad film, resor till Stockholm, Diablo swing orchestra, Sagan om isfolket, Danmark med Malin, Borat, taxi, julklapparna, fotoframkallning på nätet, julmarknad på Liseberg, cactus juice, egen liten julgran, massmördaren Saddam avrättades, Lordi vann schlagerfestivalen, digitalteve, öl, med mera..

Dåligt

Att det blivit lite filmat iår, att vi missade DSO live, Basshunter, valet, högeralliansen, datorproblem utav alla dess slag, virus, att bloggar tagit över internet, pipet från lägenheten ovanför, jobbet, trötthet, att den äldre generationen skådespelare dör en efter en, det har blivit för lite festande under året faktiskt, sångerskan Sabine Dünser avlider, vissa människor, jobbet, omtvätt, medarbetare, fortsatt krig mest överallt, ingen snö just nu, med mera..

Bra filmer sedda under året

Happy feet, Carnivale säsong 1 och 2, The corpse bride, The devil's rejects, Casshern, R-point, Krrish, Doll master, Kalle och chokladfabriken, Ek ajnabee, Nisse hults historiska snedsteg, Eyes of crystal, Nattens väktare, Ek khiladi ek haseena, Hitta nemo, Ghost, Jenifer, Grizzly man, Shutter, Black christmas,

 Såååå söt

Napoleon dynamite, Returner, James, Mission kashmir, Kung fu hustle, Blecktrumman, Aan men at work, Smala sussie, Ghost world, Terminator 3, Kyon ki, Final destination 2, Donnie darko, My wife's murder, Croatia, En doft av evigheten och några fler..

 Nyår?

Sådärja, nu blickar vi framåt istället. Tjugohundrasju kommer att bli ett intressant år och jag beordrar er vänligt men bestämt att följa utvecklingen på vitafrun, mycket komma skall och många nyheter presenteras..

Hoppas året för alla er besökare har varit bra och jag önskar er såklart ett riktigt goth nytt år! Seså, res på er nu och gör det bästa utav det nya året. Om ca. 365 dagar vet ni hur det blev..

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Kommentera

Skriven 31 december 2020

Nästa

Föregående

Alla krönikor

 Läs fler

 Vitafrun ser tillbaka

För tidigt än så länge..

 The new era

 Varning

Allt som står i krönikor/dagböckerna är personligt och skrivet under tidsperioder där kanske inte allt stod rätt till, därmed den något negativa framtoningen i de flesta av dessa..

Läs mer