Johannes Graaf's vitafrun.se

 Föregående

 Nothing and everything - blogg

 Nästa

 Sista april

30 april

Jag önskar jag kunde glädjas åt att sommaren är här, men nä. "Ensam in i evigheten", läs här

 Skitunge på 80-talet

29 april

Hörru, skitunge till höger med blå mössa och overall! Vad ful du är, ingen kommer någonsin vilja ha dig!

 Existens?

28 april

Jo, den där förbannade jävla trappan kom tillbaka. Trappan kom tillbaka men inte någon annan. Det var tydligen för mycket begärt. Så nu ska jag alltså sitta här snart igen och drömma mig bort och tro att jag är värd något mer än vad jag egentligen är? Ja, det var ju verkligen skitbra, det är ju liksom inget jag har gjort förut! Förlåt för min existens, förlåt för att jag tar upp plats i denna ruttna värld. En värld där bara de starka överlever medan vi andra offras och dör. Förlåt, det ska aldrig mer upprepas, jag ska försöka att aldrig igen återfödas..

 Hurt

27 april

No shit?

 Amen

26 april

Visst är det så. Förutom familj, släkt, en och annan till samt de få RIKTIGA vännerna jag har. Alla andra kan fan döden dö här och nu, watch me fucking care! Är jag inte värd mer än såhär?

 Evigheten

25 april

För en sekund trodde jag att det kanske fanns ett hopp. En jävla sekund! Men det visade sig att jag bara inte visste sanningen, jag visste inte om den, den där förbannade jävla sanningen som jag verkligen hatar mest av allt! Den 20 juni 2005 gjorde hon det mot mig första gången (läs de hemska krönikorna, kunde likagärna varit skriva idag) och den värsta tiden som jag någonsin upplevt började. Idag gjorde hon det igen. Det jag fruktade mest hände slutligen, denna gång för den allra sista gången någonsin. Idag förlorade jag en av mina bästa vänner, fyra år av vänskap, i stort sett daglig kontakt och tänkande på henne typ varenda jävla minut är till ända. Fyra år. Jag fanns alltid där för henne men hon bryr sig ingenting, INGENTING, hon saknar verkligen all form av respekt och medan jag har setat och väntat, hoppats och längtat så har hon.. så har hon.. hon har.. hon.. jag saknar ord, det känns bara som en evigt lång mardröm, det kan väl fan inte hända ytterligare en gång?! Snälla, väck mig för guds skull, jag vill verkligen inte vara med om det här! Men det är över, det fanns ingen morgondag som jag så många gånger bett om, ingen har någonsin lyssnat på mig, ingen bryr sig, ingen förstår eller tar mig på allvar och aldrig kommer det att dyka upp ett ljus i den äckligt mörka tunneln. Tystnad, en evig kall tystnad väntar nu, dag efter dag, år efter år, för alltid. Misslyckande, misslyckad. Jag hoppas du är nöjd och att du tycker det var värt det. Jag och mina patetiska känslor offrades igen. Varför? Vad var meningen? The end, the fucking end..

 Vitsippa

24 april

Årets första vitsippor som jag sett sträckte sig vackert upp mot solen idag. Njutandes av de värmande strålarna och den klarblå himmelen..

 Mayakultur i Saxdalen?

23 april

Vad är det här? En stor, majestätisk trappa mitt ute i ingenstans som leder upp mot himlen likt en mayapyramid? Nja, inte riktigt, den har säkert någon tråkig nyttofunktion egentligen men jag gick i alla fall uppför de stora stegen och drömde mig bort för stund. Tjusigt indeed..

 Barn av vår tid

22 april

Vi är barn av vår tid. Snart är det valborgsmässoafton och stunden till ära finns det nu lite äldre bilder från det traditionsenliga och säregna firandet i Saxdalen att beskåda. Ett liknande firande finns bara på två andra ställen i hela världen enligt uppgift och det hela känns lite härligt paganskt. Lite som "The wicker man" nästan, fast utan människooffer. Några fler bilder kommer senare och jag tycker det ser kallt ut på bilderna, var det kallare förr? Se bilderna här

 Vår

21 april

O' härliga vår!

 No more silence

20 april

Kan inte någon trycka på knappen någon jävla gång så jag får lite ljus i mitt liv?

 Snuff

19 april

Vad "snuff" är vet vi cineaster och säkert typ alla andra också för den delen. För er som inte vet det är det i alla fall den långlivade myten om att det skulle finnas filmer där människor mördas på riktigt för filmens skull och handling. Alltså inte genom olyckshändelse eller liknande. Någon sådan film har dock aldrig funnits även om många kanske tror det och myten lever vidare. Fast är det inte lite väl magstarkt att döpa en liten nyfiken björnunge till detta i en barnbok?

 Nittonhundranittiotre

18 april

Året var 1993 och jag och Magnus hade en detektivbyrå. Vi hade talk, smög omkring och grejade. Och tydligen hade vi också något sorts betygsystem över hur duktiga vi var på olika saker. Magnus betyg är överst, mina nedan och jag vet inte riktigt vad man ska säga om detta men rätt konstigt är det i alla fall. Den som dock anmärker på stavningen borde skämmas. En annan sak och en rolig nyhet är att jag idag beställde en digital systemkamera! Jag hittade äntligen en som uppfyllde mina krav så jag slog till direkt. Jag ska såklart ha kvar min nuvarande då den är jävligt grym på exempelvis macro. Men mer om inköpet vid ett senare tillfälle..

17 april

Har ni sett nåt så jävligt? Vart är min trappa som jag brukar sitta på? Damn it! Istället har de nu, till följd av de förändringens vindar som blåser nere på jobbet, byggt en landgång som ska leda ut till ett nytt förvaringslager och offret till detta tvivelaktiga tilltag blev min fina trappa. Min gamla trogna trappa där man kunde sitta ett tag, slappna av, drömma sig bort och komma bort ett tag från både stress och äcklig vardag. Som en liten oas. Där stod du i vått och torrt, du blev en av mina bästa vänner, man kunde alltid lita på dig, du fanns alltid där och du väntande, väntande på bara mig! Och tänk när vi fick besök av en liten gullig hundvalp. Vad lyckliga vi var, så saligt lyckliga, jag och min trappa. Men du försvann du också likt en i mängden, allt och alla lämnar mig, kommer du någonsin tillbaka?

 Biljett

16 april

Me like..

 Mer låtar i jukeboxen

15 april

Andra uppdateringen av Listen up! En drös nya låtar med bl.a. Orkrist, In mourning, Dawn of tears, Panzerchrist, Sincarnate, Theatres des vampires, Celestial crown, Immortal souls, Sludge, Ensiferum, Daemonia, Tears of mankind, Devian, Akercocke och några fler. Lyssna här

 The sommartorp

14 april

Det här är förresten huset som kommer att vara centralpunkten i SVT:s fixarprogram "Sommartorpet" som i dagarna börjar spelas in bara någon kilometer från Saxdalen. Utan Ernst denna gång. Och med tanke på att de säkert kommer att förstöra (som jag ser det) denna fina förfallna, flagnande byggnaden, vackert ärrad av årtionden, så åkte vi dit och dokumenterade lite innan de kommer och dit och filmar. Kul att de är häromkring dock och fler bilder kan du se här

 Still bleeding

13 april

Bleed back to life..

 Peace and love

12 april

Sådärja, då var biljetterna till Peace & love köpta! Det känns mycket bra och trevligt. Förväntan är stor och det ska också bli riktigt skönt att ha njutbar semester då..

 Mardrömsscenario

11 april

Det finns nog inget värre än vuxna människor som pratar som bäbisar! Alltså inte såkallat bäbisspråk som en del vuxna pratar till med småbarn, även om det är väldigt illa nog, utan på riktigt liksom som exempelvis den här jönsen gjorde på "Talang 2008" där hon skrattade, grät och pratade som en liten bäbis. Det låter verkligen hemskt och ger mig kalla kårar långt in i märgen. Detta ger mig mardrömmar om något..

 Du levande

10 april

För någon dag sedan släpptes så Roy Anderssons senaste film "Du levande" på DVD, spring och köp!

 Snö igen

09 april

Winter strikes back..

 Filmer sedda vecka 14

08 april

Tänk om det här skulle hända en dag på jobbet, vad förvånad man skulle bli. Hursomhelst, vad har en gigantisk eldsprutande sköldpadda, en tjock galen mörderska, muterade kycklingzombies, en wrestling-bläckfisk, hundavföring, döda pirater, spöken, zombies och rymmare gemensamt? Tja, förutom att det är lite av innehållet i de filmer jag sett den senaste tiden så vet jag faktiskt inte. Några utlåtanden om dessa finner du i alla fall här

 Sanning

07 april

Vecka efter vecka..

 Teckning

05 april

Såhär vill jag kunna rita ju..

 Hello?

06 april

Att försöka är första steget mot misslyckande..

 Listen up!

04 april

Så var det då äntligen dags att återinviga Listen up, vitafruns alldeles egna jukebox! Den är nu påfylld med en massa ny bra musik som du kan spendera några timmar framför med volymen uppskruvad till max. Om du gillar lite hårdare musik vill säga. I denna första uppdatering innefattas omkring 130 låtar i olika genres och fler uppdateringar följer inom en snar framtid. Mycket nöje. Lyssna här

 Tio

03 april

Och plötsligt ligger det en oskrapad lott framför mig på golvet helt utan vidare. Jag tror för en stund att det är Guds sätt att på något vis kompensera mig för all olycka och kanske ge mig en miljon eller två. Som plåster på såren liksom. Jag blir nästan lite religiös när jag förväntansfull och upprymd skrapar lotten och stora ord som "bönhörd" dyker upp i mitt sinne. Och jag vinner! Tio ynka jävla kronor. Fyfan, jag rev sönder lotten i ren demonstration och besvikelse. Fan ta dig Gud, fan ta dig..

 Lakritspuck

02 april

Jag tittar inte på teve nuförtiden förutom på onsdagar klockan åtta på TV4 så jag vet inte om reklamen för att Lakritspuck skall återlanseras rullat länge. Hursomhelst så är det i alla fall en riktigt god nyhet och en väldigt trevlig comeback! Nu är det bara att hoppas att de inte försökt att förnya den som jag antar de gjorde med Tip top som inte riktigt smakar som den gjorde förr. Även Ananas splitt från 1973 kommer tillbaka på GB-menyn till sommaren och jag gillar när de satsar på gamla klassiker! Sådant gör gott för oss nostalgiker..

 =)

01 april

Sånahär lappar är aldrig roligt att få nere på jobbet men när det hela avslutas med en glad gubbe av någon anledning så kan man liksom inte vara speciellt bitter. Tokroligt och rätt konstigt. Undrar vad den som skrev lappen tänkte..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

W h i t e   s o r r o w   p r o d u c t i o n s

Detta är precis som det låter en blogg där diverse ointressanta saker samlas. Främst i bildform..

Observera att denna sida är arkiverad. För nyare blogginlägg, klicka här!

 Kommentera

Kommentera inläggen

 Fotogeniskt

 In focus

 Fotografier