t i l l b a k a

Vitafrun.se - Thy domain di Johannes Graaf

Hemmafruarnas hemliga sexliv

Det tråkiga livet för svenska hemmafruar visas här från en annan vinkel, de är nämligen ganska kåta. Sven är modellfotograf men han har varken pengar, frukost eller jobb. Det finns nämligen inga modeller längre som vill ställa upp. Hans fru föreslår då att hon ska vara modell och idén gillas av Sven som kastar sig på telefonen och ringer till en grabb. De ska synas ute i Svens sommarstuga och sedan ska de ta lite eggande foton på de två. Samtidigt håller ett annat par att göka i en annan del av staden. Även denna kvinna ser ut som en riktig hemmafru och kan knappt hålla sig för skratt när hon utbrister ”Den är så stor”, för det är den inte och grabbhalvan har dessutom svårt att hålla ståndet uppe. Samtidigt är Sven i sommarstugan och fotar hans fru medan hon har sex med en annan. Sven kommenterar hela tiden och ger regi åt det gökande paret. Man slås då av tanken att Sven ger mer regi åt dessa än vad filmens regissör gjort åt skådespelarna! Att Sven inte är en riktig fotograf lyser dock igenom rätt skarpt och snart är han ensam med en annan brud. Hon är tydligen också en hemmafru och hon skrattar konstant åt Svens dåliga repliker och tittar även in i kameran samtidigt som hon tycks tänka vad fan gör i denna film. Snart kastar Sven av sig kläderna och ”modellen” frågar vad han gör, jo det är varmt och ger exemplet att hon minsann inte heller har några kläder. Sedan bjuds hon på en grogg och sedan har de sex i den hiskligt och otroligt fula soffan som hela tiden, tillråge på allt, knakar konstant. Sven är vidrig och slickar t.o.m. upp sin egna sperma på slutet, det var tydligen gott..

Det där andra paret ringer ett tag senare till Sven, snyggt iförd röda träskor, och föreslår hemmafrun som ny modell. Sven frågar om han får prova själv lite först och det får han för både henne och honom. Han tar lite bilder men hon vägrar ha sex med honom, snart kommer dock hennes kille in och de har gärna sex med varandra. Sven tar lite mer bilder, kommenterar och dirigerar. Som i scenen tidigare så har grabben svårt att få stånd, det är Sven inte sen att kommentera och det går inge bra för honom under hela scenen. Han är t.o.m. inte inne i henne i samlagsscenerna! Och dessutom så är den obligatoriska ”sprutscenen” fejkad där han säger att han ska komma inne i hennes mun, tjejen låter sedan en vit smörja runna ut ur mungipan, knappast äkta för fem öre! Man tycker dock ruggigt synd om grabben, vad hade han där att göra?

Sen får Sven ha sex i alla fall med damen medan grabben det är synd om går ut och röker. Ja, vad ska man tycka om denna film egentligen. Det är en hisklig produktion med både dåligt ljud, dålig produktion, fruktansvärt dåliga och sliskiga ”skådespelare”, dålig klippning och utan någon som helst gnista. Det känns som om filmen helt saknar regi (av Lars Pedersen som också gjorde betydligt mycket bättre ”Den k… familjen”) och att detta blev en av de allra sista svensk synd-filmerna tvivlar man inte en sekund på. INGEN kan nämligen bli upphetsad av detta och genren var kritiskt döende. Det var svårt att finna modeller till dessa filmen vid denna tidpunkt och det märks, brudarna ser verkligen ut som slabbigt tråkiga hemmafruar, och detta påpekas även i filmen då man konstant säger att det är dåligt med nya modeller, en pik månne? Och när inte ens skådespelarna blir upphetsade så är det nåt som är galet. Ljudet påpekades på filmens affisch med ”Du kommer ändå inte vilja se filmen för replikerna” men det är inte dem det är fel på, de är snarare ganska roliga, det är resten av filmen man inte vill se!

Relaterat

:: Kärleksön

:: Den k... familjen

:: Veckända i STHLM

:: Alla filmrecensioner

Vitafrun informerar

Skicka in dina kommentarer här

Tema

Denna recension ingår i temat "Den svenska synden", läs mer här

:: Krönikor

:: Recensioner

:: Teckningar

:: Bilder

:: Recept

:: Tema

:: Nyheter

:: Information

:: Källtäppa Film

:: Gästboken

:: Röstning

:: Kontakta vitafrun

W h i t e   S o r r o w   P r o d u c t i o n s   |   2 0 0 5   |   J o h a n n e s   G r a a f