t i l l b a k a

Vitafrun.se - Thy domain di Johannes Graaf

Den k.. familjen

Nu kommer jag berätta hela filmen, så håll i hatten, eller sluta läs om du inte vill veta den rafflande handlingen. Anette är en helt vanlig hästtokig tjej som en kulen höstdag är ute och rider i skogen. Hon stannar upp för en stund och minns sommaren och det dygn som resten utav filmen skall handla om. Det börjar med att Anette nakenbadar i skärgården och ligger sedan på en klippa och onanerar, hon blir kåt av tanken att vem som helst kan komma och hoppa på henne. På kvällen ska hennes föräldrar på fest och Anettes pojkvän Börje ska komma över. Börje ser rolig ut. Han kommer mycket riktigt snart och de två blir ensamma. Anette byter om till sexiga underkläder och pilska Börje hoppar på henne med detsamma. De har sedan en utdragen sexakt och Börje påpekas vara extra idérik att komma på nya samlagssätt. Jovisst. Självklart ska det ridas också, för det gillar hon ju. Börje verkar outtröttlig men Anette blir helt slut (så också publiken) och hon somnar mitt i kärleksakten..

När Anettes föräldrar senare kommer hem på kvällskvisten så ligger Anette och Börje och sover. Men Börje vaknar snart och blir kåt på mamman. Han smyger sig in på toaletten där mamman är och de två börjar ha sex. När Anette ska iväg till stallet (är det morgon nu?) hör hon konstiga ljud inne från vardagsrummet, det är de som håller på och Anette blir arg och vill hämnas. Hon kommer på att hon minsann också ska ha sex med någon (eh?) och ringer till Åsa. Åsa är också en pilsk jävel som just har Lasse över på ett skjut. Anette ber snällt Åsa att skicka över Lasse när hon är klar med honom, när nu det blir. Det dröjer länge (med lika långa sexscener) innan Lasse kommer, men det gör han (vem skulle tacka nej?) och de två börjar ha sex på köksbordet. Mitt i alltihop vaknar pappan till liv, först kommer han på mamman och Börje i vardagsrummet och sedan Anette och Lasse som nu ligger i badet. Pappan som lär pissa gör så i en blomkruka istället. När mamman efter ett tag kommer in i köket så ser hon att det är Lasse som ligger mellan Anettes ben, hon blir sur medan Anette börjar gapskatta. Dagen efter är allt som vanligt och ingen låsas om vad som hänt under natten..

Dagen därpå ska Anette köpa en sexleksak åt Åsa som tack för att hon skickade över Lasse den där kvällen (okej?), så hon går in i en sexaffär. Nu har Anette en annan frisyr och hårfärg dock. Där inne jobbar det en kvinnlig expedit som gärna visar och testar leksakerna på sig själv. De två tjejerna har sedan sex, samtidigt som det klipps över till när Åsa och expediten har sex, de två känner nämligen varandra. Filmen slutar med att Anette står naken framför spegeln och dansar till jazzig musik, ett slut med klass!

Nåja, det var handlingen i stora drag, för det finns i alla fall en liten sådan. Filmen hette i original ”Den k.. släkten” och även om den titeln passar bättre in så är det flera än just släktmedlemmar som här är kåta. Filmen regisserades av Lars Pedersen som sedan också skulle göra "Hemmafruarnas hemliga sexliv" och taglinen var för övrigt ”Svensk hårdporr med resning”. Huvudrollen spelas av Anita Westberg men dubbas filmen igenom av Marie Forså. Anita är dessutom en av de snyggare från dessa filmer. I alla fall med kläderna på. Som vanligt när det gäller porr så är sexscenerna utdragna, det är kanske meningen också, men när man i slutet ägnar ca. 15 minuter till att klippa mellan slöa scener vrider man sig i soffan. Här hade lite underfundig dialog setat fint. Voiceover är heller ingen höjdare och här är det hela tiden, det låter som det är någon som berättar en saga utan större inlevelse. Marie Forså är själv inte med i filmen och även dialogen är dubbad i efterhand. Hursomhelst så är detta en ganska underhållande film stundtals, hade det inte varit för voiceovern, en del alltför utdragna scener, pappans onanerande (det är aldrig kul att se en gammal mans erigerade penis) och en del andra otäcka saker så hade den varit bättre, dock är Anita Westberg rätt hot..

Relaterat

:: Fäbodjäntan

:: Kärleksön

:: Hemmafruarnas..

:: Alla filmrecensioner

Vitafrun informerar

Skicka in dina kommentarer här

Tema

Denna recension ingår i temat "Den svenska synden", läs mer här

:: Krönikor

:: Recensioner

:: Teckningar

:: Bilder

:: Recept

:: Tema

:: Nyheter

:: Information

:: Källtäppa Film

:: Gästboken

:: Röstning

:: Kontakta vitafrun

W h i t e   S o r r o w   P r o d u c t i o n s   |   2 0 0 5   |   J o h a n n e s   G r a a f