t i l l b a k a

Vitafrun.se - Thy domain di Johannes Graaf

Kärleksön

På en ö ute i Stockholms skärgård utspelar sig denna film under en fin sommardag. Ön heter i verkligheten Justerö och här bor Katrin (en ung och söt Leena) som mest spenderar sin tid ute i skogen och sittande i träd. Utan trosor förstås. På ön bor också Britt och det är hon det också handlar om och hennes mamma. Britt verkar vara dubbad filmen igenom. Britts mamma är en äldre dam som är ganska slibbig, hon har dock ihop det med öns ärrade sjöbuse Axel som gärna tar henne i sjöboden. Britts mamma är dock fin av sig så när hon vill ha oralsex och ska säga det till Axel så bereder det plats till en av filmens roligaste dialoger. Katrin har koll på allt som händer och sker på ön så hon är naturligtvis utanför och gluggar, men först onanerar hon lite och sedan hittar hon på Britt som hon blir att prata lite med. Det kommer snart fram att Katrins farbror Olav har gökat Katrin sedan hon var väldigt ung och att de fortfarande håller på. Katrin har dock en rödhårig grabb som älskare också, bland så många andra, så hon träffar honom snart. Han har gjort det bekvämt på en klipphäll med en uppblåsbar luftmadrass. När de hållit på ett tag så går plötsligt hon iväg, den rödhåriga grabben som ligger helt utfläkt på madrassen undrar vart hon ska gå. Hon hämtar Britt som gärna tar för sig av rödhåringen. Inget förspel här inte dock och allt till hurtiga toner av dragspel..

Snart kommer Britts bror Erik till ön, han har varit borta länge och med sig har han även sin flickvän Astrid. Astrid är den hottaste i denna film och kan faktiskt spela samt säga sina dialoger på ett naturligt sätt. Paret träffar snart på den konstiga flickan Katrin som redan under första mötet sitter och kissar framför dem samtidigt som hon gärna onanerar glatt. Eriks mamma (som alltså också är Britts) har under hela Eriks liv varit kåt på sin son. Han sög också på hennes bröst ända tills han var sex år gammal. När han börja komma upp i sju-åtta års åldern så lärde hon tyvärr vara diplomatisk. Och efter ett tag så gör Astrid så att Erik blir att suga på sin mammas bröst igen, hon pekar även in mellan mammans ben och säger ”Kom hit och titta in, titta vart du kom ifrån, där skulle du vilja krypa tillbaka va?". Mamman och sonen har dock inte sex, men alla de andra har det, t.o.m. syster och bror! På slutet så åker Erik hem igen och Britts mamma och Axel packar långkalsongerna och drar till Norrland. Kvar på ön är bara Britt och Katrin. Med detta återkommande incesttema ville regissören Joe Sarno spränga censurvallen för gott, något han förvisso lyckades med men att göra en film som ska vara upphetsande om något oupphetsande är ingen hit.

Filmen spelades in alldeles före Sarnos nästa och mest kändaste film ”Fäbodjäntan”. Men såhär i efterhand ser många ”Kärleksön” som den egentliga uppföljaren. Säga vad man vill men likheterna är många och även här är det mycket handling, en hel del tokrolig dialog och hurtig folkmusik. Dessutom är den snyggt filmad och seriöst gjord. Filmens tema är dock mäkta oupphetsande och det är också något som gör att det känns lite olustigt att se på den. Dessutom är de inblandade, som så många gånger förr i dessa filmer, inte speciellt bildsköna att se på heller. Utom hon som spelar Astrid då. Han som spelar Erik är förresten med i ”Fäbodjäntan” också och han skriker lika mycket här när han kommer. Stackars de kvinnor som hört de där plågsamma skriken när de haft sex med karln! Hursomhelst så är det en ganska underhållande film av, sexfilmens Ingmar Bergman, Joe Sarno..

Relaterat

:: Fäbodjäntan

:: Hemmafruarnas..

:: Den k... familjen

:: Alla filmrecensioner

Vitafrun informerar

Skicka in dina kommentarer här

Tema

Denna recension ingår i temat "Den svenska synden", läs mer här

:: Krönikor

:: Recensioner

:: Teckningar

:: Bilder

:: Recept

:: Tema

:: Nyheter

:: Information

:: Källtäppa Film

:: Gästboken

:: Röstning

:: Kontakta vitafrun

W h i t e   S o r r o w   P r o d u c t i o n s   |   2 0 0 5   |   J o h a n n e s   G r a a f