Tillbaka till rötterna!

Yes, ni ser rätt, bloggen är tillbaka till vitafrun och allt faller så naturligt till sin rätta plats igen! För det är ju så att vitafrun funnits ända sedan 2003 och några år senare började jag skriva blogg på sidan. Fast jag kallade det inte blogg, ty jag hatade bloggar och jag hade fanimig ingen blogg. Men det hade jag ju, kalla vad det vill, en blogg var det likförbannat. Då hette den "Everything and nothing" och var väldigt personligt och emellanåt otroligt dyster. Jag var lite för personlig på den tiden. I januari 2011 stängdes den dock ner och jag övergick till en "riktig" blogg med NEVERMORE och även om inläggen blev av det mer sällan kommande slaget det sista året (vilket såklart har sina förklaringar) så var den iallafall aktiv till april 2015. Sen försvann lusten och framförallt en tillfredsställande design. Planer på att återuppväcka bloggen och gå tillbaka till dess rötter har funnits en längre tid men det har runnit ut i sanden. Så varför inte gå tillbaka till rötterna PÅ RIKTIGT istället?! För det är ju här på vitafrun den självklart hör hemma, det är ju här mitt hem på nätet är, inte någon annanstans! Så från och med nu så stängs NEVERMORE och bloggen här på vitafrun öppnas. Här kommer mycket personligt finnas men även grejer om mina filmprojekt och liknande. En blogg om mitt liv helt enkelt. Jag ska dock försöka vara så personlig som möjligt och inte bara skriva om mina filmer, det blir rätt tråkigt i längden :) Hursomhelst, nu kör vi, bloggen är tillbaka på vitafrun och det känns tryggt, välkomna!

Etiketter: vitafrun

Kommentera: