De 197 dagarna

Några av er känner redan till detta och även om det inte tillhör allmänintresset och definitivt inte har något med film eller liknande att göra så vill jag ändå passa på att skriva lite om det. Och det är väl så det ska vara, ty detta är verkligheten. Detta är livet. Mitt liv. Det är nämligen så att den 27 maj beslutade jag och Mikaela oss att avsluta vårt förhållande. Det var ett gemensamt beslut som båda kände. Vi hade då varit tillsammans i 197 dagar och även om det var jag som tog steget så känns det naturligtvis väldigt tråkigt. En otroligt snäll och omtänksam tjej med ett hjärta av guld! Hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och min vänskap. Jag är otroligt tacksam för den tid vi fick tillsammans och att jag lärde känna henne. Att vi sen inte passade så värst bra ihop kan ingen av oss styra över, vi är menade för något annat. Någon annan..
Etiketter: borås personligt

Kommentera: