Hjalmar och vi

Inspelningarna till filmen "Geniet från Saxdalen", dokumentären om Hjalmar Sjöstrand, går riktigt bra och framåt! De två senaste helgerna har vi spelat in de dramatiserade spelscenerna med Hjalmar i yngre medelåldern (typ) och det har varit riktigt kul! Jag ska fixa en sida här på vitafrun speciellt för denna film inom en snar framtid så att man kan följa arbetet och så. Arbetet bakom filmen med all research, planering, fundering och allt därtill är närmast ofattbar. Men så gör vi det också korrekt med fakta från alla håll och kanter, inte nåt vi bara hört. Premiären lär dock dröja ända fram till sommaren 2017, kanske längre än så, men den som väntar på nåt gott väntar som vi alla vet alltid för länge! :) Det ska bli enormt kul att få ut den här filmen för allmänheten sen, för det här är en man som bör uppmärksammas BETYDLIGT mycket mer och samtidigt ge en bra och korrekt bild av honom! För som det är nu så minns tyvärr de flesta honom för fel orsaker vilket får honom att framstå som lite tokig och galen, och inte för det geni han faktiskt var och allt fantastiskt han faktiskt åstadkom genom HELA livet. Men det ska det bli ändring på! Och för den som inte är så bekant med Hjalmar och hans högst intressanta liv kan klicka på bilden ovan för att få lite snabb historik

Kommentera: