Rensning

Okej, det kommer ta ett tag innan jag kommer in i bloggandet igen. Tills dess behöver ni inte kolla bloggen varje dag. Jag tänker mest för er egen skull, för så mycket kommer det inte att hända, även om man ibland kanske önskar det ;) Men det kommer. Till vintern kanske. Jag ska hursomhelst även bli bättre på att lägga in bilder och göra bloggen lite mer intressant. Men allt har sin tid!

Jag skulle iallafall vilja upplysa er om att jag har rensat lite bland mina videoklipp på Youtube. Jag har långt ifrån enbart lagt upp bra filmklipp där genom åren. Så en drös småklipp har nu försvunnit. Men misströsta inte för det, det är troligtvis inga klipp du sett ändå och absolut ingen av de "riktiga" filmerna! Det känns skönt att gallra lite och få det lite mer seriöst. Less is more. Oftast.

Men hur gick det med träningen kanske ni undrar? Jag började som bekant springa för ett tag sedan och jag kan nu berätta att det gick.... sådär. Jag fick nämligen otroligt jävla ont i knäna och det tog lååång tid att bli bra igen. Nu känns det dock bättre och skam den som ger sig! Fast att gå ut lika hårt som jag gjorde ska jag dock inte göra igen så nu blir det en mer mjukstart :) Följ utvecklingen här på bloggen

Kommentera: