Valborg i Saxdalen

I samband med allhelgonahelgen (4-5 november) kommer min nya film "En säregen tradition" ha premiär! En film om valborgsmässofirandet i Saxdalen. Ett säreget firande. Glöm tråkiga majbrasor, här firas det på ett lite annorlunda sätt. Den här filmidén har jag haft i många herrans år, att göra det hela "på riktigt" alltså, att följa hela vägen från första spiken till askan dagen efter. Allt sammanflätat med lite historik och bilder från tidigare år såklart. Och nu kommer det alltså ske! Jag har förvisso filmat firandet förut vilket ni kan se här ovan men för er som vill ha något nytt och spännande så kan ni passa på att boka in allhelgonahelgen redan nu! För er som inte kan komma dit (folkets hus i Saxdalen) så kommer filmen naturligtvis att läggas ut på nätet efter den aktuella helgen. Välkomna!

Kommentera: