Början på en ny era

Det var på nyårsaftonen förra året som jag ensam satt hemma i mörkret när det plötsligt som ett ljus i tunneln lyste upp på datorskärmen. Mailsymbolen blinkade i vitt. Jag hade då varit singel i några månader och även nyss blivit ensam i mitt boende efter ett femårig förhållande. Mailet blev början på den nya era som iochmed det nya året skulle ta sin början. Att det sen skulle ta nästan ett helt år innan vi träffades hade jag inte riktigt räknat med men den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge sägs det ju och det stämmer oftast. Och efter måååånga timmars telefonsamtal och oändligt många meddelanden så var det dags att ta nästa steg.

För att göra en lång historia kort, på fredagen den 13 träffades vi, haha. Den 13 november i ett kyligt Borås stod hon slutligen där framför mig. Steget hade slutligen tagits och ALLT föll på plats. Och det som följde var en helt fantastiskt underbar helg! Detta är bara början och allt känns så himla rätt och så jäkla naturligt.

Tack för att du hittade mig Mikaela den där nyårsnatten, nu börjar vi vårt liv tillsammans!

Kommentera: