Sträva framåt

Okej, som ni kanske märker så går det sisådär med bloggandet. Äh, sanningen är att det Inte går nå bra alls men så har det också varit en massa annat som tagit upp min tid på sistone. Eller ja, jag har haft dåligt med tid sedan rätt lång tid tillbaka. Det är framtförallt nedläggningshotet mot Saxdalens skola som har inneburit en handfull olika filmprojekt nu under vinterhalvåret. Det har varit en intressant resa som har lett till att fler människor har fått upp ögonen för filmskapandet och vad man pysslar med, något som såklart är riktigt kul! Samtidigt så är det ju dock med bitter eftersmak när man tänker på vilken bekostnad det hela sker på. Nu är beslutet taget om skolan så nu är det bara att vänta och se vad som sker härnäst. Det känns iallafall bra att ha varit med i kampen om skolans överlevnad och att man inte bara satt vid matbordet och klagade i tysthet. Men nu blickar vi framåt mot nya spännande projekt! En kreativ själ får aldrig nog och måste hela tiden sträva framåt! Ingen rast, ingen ro. Men tills dessa så kan ni kolla in den här rysliga videon från Nyhammars folkets hus

Etiketter: youtube

Kommentera: