Glad påsk

Våren börjar göra sitt stora intrång även här hemma i byn, även om det är betydligt senare än i andra delar av landet. Hursomhelst så är det dags för påsk! För några år sedan var påskhelgen synonymt med resa och då helst ner till Västra Götalandsregionen. Varnhem, dansande tranor, kloster, kyrkor, spirande  blommor, Arn och annat skoj! Ett år blev det storstadsbesök i ett vårigt Göteborg. Bland annat. Tyvärr har det inte blivit någon sådan resa på ett tag, synd nog, men det stoppar mig ju inte från att åka ner till regionen titt som tätt ändå nuförtiden. Och nu för första gången i påsktider. Fast det är ju långt ifrån samma sak som att åka tillsammans  med föräldrarna på en sådandär kultur/natur/upplevelse-tripp. Nåja, en vecker vårdag är det förhoppningsvis dags igen! Tills dess så önskas en glad och trevlig glad påsk
Etiketter: högtid borås

Kommentera: