Örnqvist

Som ni kanske har märkt så är det lite lite aktivetet här på sidan igen. Varesig några uppdateringar eller nya spännande filmer har dykt upp på länge. Men jag kan lugna er med att det betyder inte att det sker saker ändå, för det är nämligen många nyheter på gång nu! Och det som ligger närmast till hands är en film om herr och fru Örnqvist som kommer att ha premiär om några veckor. Vilka är det frågar ni er, ja det får ni helt enkelt se då. Jag snubblade över det hela när jag researchade inför filmen om Hjalmar Sjöstrand och att inte göra något på det hade bara varit dumt. Tanken var först att filmen skulle ha haft premiär för ett tag sedan men projektet blev betydligt större än vad jag hade tänkt från början. Så istället för att göra "en kort sak lite snabbt" så har det utvecklats till att bli en av de längsta filmerna jag gjort hittills och den mest invecklade. Men jag kände ganska snart efter att jag hade börjat arbeta med den att det här var en för bra historia för att både jäkta fram och göra nåt litet på. Filmen kan dessutom ses som en föregångare till filmen om Sjöstrand som kommer senare i år. Detta då det finns vissa saker som kopplar samman de två och Örnqvist utspelar sig före. Dessutom så får jag ju "öva" mig på att göra dokumentär, något jag ju inte gjort innan på det här sättet men som det kommer bli mycket av framöver under året. Om några veckor är det alltså dags, under tiden står det väl still här på sidan en tag till, men håll ögonen öppna! :)

Etiketter: filmskapande

Kommentera: