Örnqvist och datorproblem

Jag vet att den här bloggen måste vara den tråkigaste någonsin och jag vet just nu hur jag ska göra med dess framtid. Men den dagen den sorgen som det heter, tills dess kan ni spana in filmen "Örnqvist" som hade premiär för några veckor sedan och som fått mycket bra bemötande! Nu ser jag såklart fram mot nya projekt men har insett att jag måste byta dator då den här bara håller på att krångla när man redigerar. Det var helt sjukt jobbigt att få ut en fil på "Örnqvist" och ännu mer jobbigt att få ut den efterföljande "Vårkänslor". Det gick ju efter ett tag, efter att ha jävlats i några dagar, och så kan man ju inte ha det, på det viset dör kreativiteten och lusten försvinner. Men hursomhelst, en ny dator är på ingående och sen ska jag ta tag i alla spännande projekt som ligger framför mig! Under tiden kan ni titta på nyss nämnda filmer :)

Etiketter: saxdalen youtube

Kommentera: