t i l l b a k a

Vitafrun.se - Thy domain di Johannes Graaf

Sommaren med Vanja

Titeln är en tydlig referens till ”Sommaren med Monica” och den blev också en biosuccé inom denna genre. En kväll ringer Börje till Vanja. Vanjas man Anders är på kurs och hon börjar ganska direkt onanera där på sängen när hon hör en mans röst i telefonen. Börje säger knappt någon men Vanja ber honom att sluta prata annars kommer hon inte komma upp ur sängen. De två bestämmer i alla fall träff i Börjes sommarstuga. Samtidigt är Börjes son ute och seglar iförd fula badbyxor och vågit hår. Hans flickvän är också med och hon är snygg och filmens tjusigaste dam. De har snart sex med varandra och samtidigt ligger Vanja inne på stranden på en klipphäll och onanerar i solgasset. Hemma vid Börje sitter hans tråkigt sliskiga fru Lena och stickar. Börje läser tidningen och Lena är kåt, hon pratar roligt och snart har de sex i deras säng. Hem kommer sonen och flickvännen efter en dag på sjön, de har snart sex på soffan. Hon är som sagt ruggigt söt men är av någon anledning gul under fötterna. Deras lägenhet är ohyggligt ful med hiskliga tapeter. Nästa dag åker Börje och Vanja ut till stugan och Börje börjar naturligtvis att tafsa ganska direkt i bilen. Hemma i lägenheten har Börjes fru Lena bara på sig ett illgrönt förkläde och snart ringer det, det är Mona som ska bjuda på en fest, Lena onanerar i soffan och där i vardagsrummet är tapeterna och gardinerna mäkta snygga! Börje och Vanja har dock före det samlag i både bastun och i en gungstol. Samtidigt kommer små roliga oneliners och Börje verkar gilla ”Vi tar en bakis” och ”Inte i min vildaste fantasi kunde jag tro att du var så kåt”. När Vanja ska rida så tar det ett tag att få in den, Vanja kommenterar det hela underfundigt med att ”Flaggan står tydligen inte i topp”..

Hursomhelst så hamnar de nästa dag på Monas fest och där berättar Vanja för väninnan Katja om vad som hände i bilfärden till stugan. De hade tydligen fått motorstopp mitt ute i skogen och Börje sätter på varningsblinkers fastän det är mitt på dagen. Börje är inte så hemma på bilar så han går iväg för att fixa hjälp. Vanja stannar kvar i bilen och snart kommer det en folka med tre stycken grabbar i. De fixar problemet rätt snabbt då det tydligen bara var en kabel som satt lite löst. Vanja är tacksam, lite för tacksam och för att visa sin tacksamhet så känner hon sig tvingad till att ha gruppsex med grabbarna. Det finns tydligen bara ett sätt att tacka efter en sådan sak enligt dem. Så de börjar ha sex där vid vägkanten medan en massa bilar åker förbi och även om inte alla hinner ”in” före Börje kommer tillbaka så var det ändå ett roligt minne som Vanja gärna delade med sig. Katja börjar då berätta om sin rumskamrat Yvonne som står och tvålar in sig ordentligt i en flashbackscen. Det är tydligen samma som dubbar Yvonne som med Lena, de två har även lika frisyr. Yvonne ger Katja sin dagliga morgonmassage med klass med hjälp av en dildo! De brukar dock bli sugna på den riktiga varan så när brevbäraren kommer så slänger de in honom. Man kan undra om man inte har valt fel arbetsinriktning trots allt. Brevbäraren får två stycken pilska brudar och Yvonne kunde tydligen knappt gå nästa dag. Back to the party så bjuds det snart till gruppsex och Börje släpar Vanja upp för trappan. Sen har alla sex med alla och det hela slutar i en ormgrop a’la 70-tal..

Som jag sade innan så blev ”Sommaren med Vanja” en biosuccé. Vanja spelades av finskan Oili Virta, en finlands-svenska som sedan fortsatte med porr ända in på nittiotalet. Här går hon dock under synonym som Yvonne Jonsson och blev vid tiden då filmen spelades in en våt dröm för många pojkar. Varför är idag ganska oklart. Av de filmer från denna period så står dock denna film högt på listan som en av de bästa, mycket pga. den otroligt underhållande dialogen (som är dubbad kompletterad med inlagda skratt, kommentarer och fniss) och en del fina scener. Som vanligt är det idag ganska oupphetsande men underhållningsvärdet står fortfarande högt!

Relaterat

:: Fäbodjäntan

:: Hemmafruarnas..

:: Den svenska synden

:: Alla filmrecensioner

Vitafrun informerar

Skicka in dina kommentarer här

Tema

Denna recension ingår i temat "Den svenska synden", läs mer här

:: Krönikor

:: Recensioner

:: Teckningar

:: Bilder

:: Recept

:: Tema

:: Nyheter

:: Information

:: Källtäppa Film

:: Gästboken

:: Röstning

:: Kontakta vitafrun

W h i t e   S o r r o w   P r o d u c t i o n s   |   2 0 0 5   |   J o h a n n e s   G r a a f